For nogle dage siden lavede vi boller i karry og fik nogle kødboller i
overskud, dem bruger vi nu. Og laver denne legendariske ret fra
Walt Disney’s tegnefilm Lady og vagabonden.
Ingredienser:(2 – 3 pers)
kødboller
250 g pasta/spagetti
1 spsk tomatpasta
1 ds hakkede tomater
1 løg, finthakket
lidt cayennepeber
½ dl piskefløde
2 tsk sukker
salt og peber
Sæt en pande over god varme, tilsæt lidt flydende fedtstof
når det er bruset af, lægges kødbollerne på panden og brunes.
Når kødbollerne er brunet godt af, lægges de på noget
fedt sugende papir (køkkenrulle)
Tag nu en gryde og svits løg, tomatpasta og cayennepeber,
kan med fordel tilsættes et fed hvidløg, hvis man er til dette.
Tilsæt hakkede tomater, sukker og salt, kog det op ved svag varme.
Piskefløden tilsættes til sidst.
Smag til med salt og peber måske lidt sukker, kog den ind til
det tykner lidt.
Kog pastaen/spaghettien efter anvisning på pakken
Læg kødbollerne i et fad og hæld den varme tomatsauce
over og så er det tid til at servere.
Dagens tallerken, Pasta med kødboller i tomatsauce,
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John
Skriv et svar