Et sikkert hit hos hele familien, er denne kyllinglasagne med en cremet
sovs, spinat, hakkede tomater og krydderier gør smagen perfekt. Nem at
lave, og vil man selv lave mornaysaucen, gør det lasagnen fuldendt.
Køkkenet kalder.
Ingredienser:(2 pers)
280 g kylling, filet eller en rest kylling fra fryseren
300 g spinat, frost optøet
200 g Mornaysauce
1½ tsk. karry
1 tsk. chili
1 tsk. oregano eller pizza krydderi
1 ds. Hakkede tomater
1 stk. løg, stort
½ dl. Fløde
Lasagneplader
Olivenolie
Revet ost, parmesan
Salt og peber
Start med at skære løget i tern
Svits det i lidt olie sammen med karry, oregano og chili
Skær kylling fileterne ud i små tern
Steges sammen med løg og krydderierne
Tilsæt de hakkede tomater, fløden og halvdelen af mornay saucen
Saucen koges nu i ca. 15 min.
Smag til med salt og peber
Læg lasagnen sammen på følgende måde
Læg et lag af saucen i bunden af et ildfast fad
Kød, spinat og mornay sauce fordeles ovenpå
Efterfulgt af lasagneplader
Dette gentages indtil der ikke er mere af det hele
Drys revet ost på toppen af lasagnen
Lasagnen bages midt i ovnen ved 180 gr. i ca. ½ time.
Serveres med kurvet flüte
Dagens tallerken, Kyllinglasagne med flüte,
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John
Skriv et svar