• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Kyllinglasagne og evt. grøn salat

10. april 2017 by John Frøslev Skriv kommentar

Et sikkert hit hos hele familien, er denne kyllinglasagne med en cremet
sovs, spinat, hakkede tomater og krydderier gør smagen perfekt. Nem at
lave, og vil man selv lave mornaysaucen, gør det lasagnen fuldendt.
Køkkenet kalder.

Ingredienser:(2 pers)  
280 g kylling, filet eller en rest kylling fra fryseren
300 g spinat, frost optøet
200 g Mornaysauce
1½ tsk. karry
1 tsk. chili
1 tsk. oregano eller pizza krydderi
1 ds. Hakkede tomater
1 stk. løg, stort
½ dl. Fløde
Lasagneplader
Olivenolie
Revet ost, parmesan
Salt og peber

Start med at skære løget i tern  
Svits det i lidt olie sammen med karry, oregano og chili

Skær kylling fileterne ud i små tern  
Steges sammen med løg og krydderierne

Tilsæt de hakkede tomater, fløden og halvdelen af mornay saucen  
Saucen koges nu i ca. 15 min.  
Smag til med salt og peber  
Læg lasagnen sammen på følgende måde  
Læg et lag af saucen i bunden af et ildfast fad

Kød, spinat og mornay sauce fordeles ovenpå  
Efterfulgt af lasagneplader  
Dette gentages indtil der ikke er mere af det hele

Drys revet ost på toppen af lasagnen  
Lasagnen bages midt i ovnen ved 180 gr. i ca. ½ time.

Serveres med kurvet flüte

Dagens tallerken, Kyllinglasagne med flüte,
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Fjerkræ Tags: Kyllinglasagne med flüte og evt.grøn salat

Previous Post: « Mornaysauce Italiensk
Next Post: Kiwifrugt mousse (new Zealand) »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 on the Foodie Pro Theme