Kylling, – mulighederne er uendelige. Vi kender det alle sammen; uge
efter uge med de samme retter, og inspirationen er forsvundet.
Opskrifter på forskellige kyllingeretter hjælper dig til at
komme dette problem til livs.
Jeg har samlet massevis af opskrifter på retter, hvor kylling indgår,
og jeg er sikre på, at du kan finde den ret som passer dig bedst.
Denne opskrifter her, er også meget velegnet til grill.
Køkkenet kalder
Ingredienser:(2 pers.)
4 stk. kyllingeoverlår
Salt og peber
1 ds. Tomater, hakkede
2 stk. tomater
2½ dl. Tomatsauce
1 fed hvidløg
1 tsk. røget paprika
2 tsk. Herbes de Provence
½ tsk. chiliflager
1 tsk. sukker
Lidt olie til stegning
1 stk. peberfrugt, grøn i stimler
1 – 2 dl. Piskefløde
Lidt frisk Basilikum eller persille, fint hakkede
Evt. lidt smuldret Gruyere ost
Start med at brune kylling overlårene af i en sauterpande med lidt olie
Tilsæt salt og peber
Brunes hele vejen rundt ved høj varme
Skrue ned til lav varme
Kom dåsetomater, tomater, tomatsauce, hvidløg, røget paprika,
chiliflager og sukker
I en blender og blend det helet glat
Tilsæt saucen til kyllingestykkerne og bland det godt sammen
Læg låg på panden og lad retten simre ved lav varme i 25 – 30 min
Kyllingekødet skal være mørt og falde fra benet
Fjern låget fra panden og skru op for varmen
Tilsæt peberfrugt strimler og fløde, varm det godt igennem
Smag til med salt, peber og krydderier
Drys med frisk basilikum/persille og smuldret gruyere ost
Serveres med brune ris.
Det er tid til servering.
Dagens tallerken. Kyllingeoverlår stegt i tomatsauce med brune ris.
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John
Skriv et svar