• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Kyllingeoverlår stegt i tomatsauce med brune ris

11. maj 2018 by John Frøslev Skriv kommentar

Kylling, – mulighederne er uendelige. Vi kender det alle sammen; uge
efter uge med de samme retter, og inspirationen er forsvundet.  
Opskrifter på forskellige kyllingeretter hjælper dig til at
komme dette problem til livs.

Jeg har samlet massevis af opskrifter på retter, hvor kylling indgår,
og jeg er sikre på, at du kan finde den ret som passer dig bedst.
Denne opskrifter her, er også meget velegnet til grill.  
Køkkenet kalder

Ingredienser:(2 pers.)  
4 stk. kyllingeoverlår
Salt og peber
1 ds. Tomater, hakkede
2 stk. tomater
2½ dl. Tomatsauce
1 fed hvidløg
1 tsk. røget paprika
2 tsk. Herbes de Provence
½ tsk. chiliflager
1 tsk. sukker
Lidt olie til stegning
1 stk. peberfrugt, grøn i stimler
1 – 2 dl. Piskefløde
Lidt frisk Basilikum eller persille, fint hakkede
Evt. lidt smuldret Gruyere ost
Start med at brune kylling overlårene af i en sauterpande med lidt olie

Tilsæt salt og peber  
Brunes hele vejen rundt ved høj varme  
Skrue ned til lav varme  
Kom dåsetomater, tomater, tomatsauce, hvidløg, røget paprika,
chiliflager og sukker

I en blender og blend det helet glat  
Tilsæt saucen til kyllingestykkerne og bland det godt sammen  
Læg låg på panden og lad retten simre ved lav varme i 25 – 30 min  

Kyllingekødet skal være mørt og falde fra benet  
Fjern låget fra panden og skru op for varmen  
Tilsæt peberfrugt strimler og fløde, varm det godt igennem  
Smag til med salt, peber og krydderier

Drys med frisk basilikum/persille og smuldret gruyere ost  
Serveres med brune ris.  
Det er tid til servering.

Dagens tallerken. Kyllingeoverlår stegt i tomatsauce med brune ris.
Velbekomme  
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Fjerkræ Tags: Kyllingeoverlår stegt i tomatsauce og med brune ris

Previous Post: « Agurkesalat gammeldags
Next Post: Bagt Thai torsk med asiatiske svampe, ingefær og brune ris »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2025 on the Foodie Pro Theme