I dag bruger vi kylling, som kan tilberedes på utallige måder.
Kylling med spinat og ost, virkelig lækre kyllingefilét skåret i
tern og blandet med spinat, ost, champignon og toppet med
ristede mandelflager, der tilsammen udgør retten som tager
kejler på ethvert middagsbord.
Køkkenet kalder.
Ingredienser: (4 pers.)
2 stk. porrer
1 bakke champignon
1 stk. løg
100g spinat, frisk
1 pk. Kyllingefilét
1 spsk. Flydende fedtstof
1 bæger friskost med chili højst 17% fedt
½ – 1 dl. Minimælk
¼ tsk. chiliflager
50g mandelflager
175g blomkålsris
Salt og peber
Start med at halver løget, og skær det i små tern
Skær porrer og champignon i skiver
Skær kyllingefiléterne i mindre stykker
Svits løg og porrer i fedtstoffet i nogle minutter
Uden at det tager farve
Skru op for varmen og svits kyllingestykkerne til de har fået farve
Tilsæt champignon, spinat, friskost, mælk, og chiliflager
Lad retten simre i ca. 10 min. ved lav varme
Tilsæt evt. mere mælk, hvis du ønsker retten mindre tyktflydende
Smag til med salt og peber
Rist mandelflagerne på en tør varm pande
Drysses over retten lige inden serveringen.
Det er tid til servering.
Dagens tallerken, Kyllingegryde med blomkålsris. Velbekomme
Mange glade madhilsner
John
Skriv et svar