• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Kylling nuggets med sur-sød sauce og sprøde grønsager

28. april 2020 by John Frøslev Skriv kommentar

Nuggets er et fødevareprodukt fra USA, som danskerne har taget til
sig med kyshånd, det fremstilles af blendet kyllingkød tilsat diverse
ingredienser eller udskåret kyllingebryst, paneret og herefter
friturestegt eller bagt.

Flere fastfood-restauranter sælger nuggets. På fastfood-restauranter
frituresteges nuggets inden servering.
Køkkenet kalder

Ingredienser: ( 4 pers.)
24 stk. nuggets
¾ dl. Farin, brun
3½ spsk. Tomatketchup
2 spsk. Æblecidereddike
½ spsk. Rød chilie, frisk og finthakket
1 spsk. Soya sauce
¾ spsk. Maizena
2½ spsk. Koldt vand
4 – 5 gulerødder
200g sukker ærter
200g blomkål, i små buketter
Steg nuggets efter anvisning på posen, jeg giver dem en tur i

Fritøsen til de er gyldne og sprøde,

Kom brun farin, tomatketchup, æblecidereddike, soya sauce og

finthakket rød chili i en gryde

kog det op under omrøring. Rør maizena ud i koldt vand og
tilsæt blandingen

under forsat omrøring.
Kog saucen godt igennem og hæld den i en skål
Skær gulerødder i stave og (agurk kan også bruges) anret
dem sammen med

Blomkål i små buketter og sukker ærter skåret i mundrette stykker
Sæt gulerødder stave og blomkål i micro-ovnen, fuld effekt i 5 min.

Server nuggets med sur-sød sauce og sprøde grøntsager og
evt. friskkogte ris.
Det er tid til servering.

Dagens tallerken, Kylling nuggets med sur-sød sauce og
sprøde grøntsager,Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Fjerkræ

Previous Post: « Nakkekoteletter Saltimbocca med æble og smørdampede spidskål med parmesan
Next Post: Gateau Marcel Chokoladekage »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 on the Foodie Pro Theme