Nuggets er et fødevareprodukt fra USA, som danskerne har taget til
sig med kyshånd, det fremstilles af blendet kyllingkød tilsat diverse
ingredienser eller udskåret kyllingebryst, paneret og herefter
friturestegt eller bagt.
Flere fastfood-restauranter sælger nuggets. På fastfood-restauranter
frituresteges nuggets inden servering.
Køkkenet kalder
Ingredienser: ( 4 pers.)
24 stk. nuggets
¾ dl. Farin, brun
3½ spsk. Tomatketchup
2 spsk. Æblecidereddike
½ spsk. Rød chilie, frisk og finthakket
1 spsk. Soya sauce
¾ spsk. Maizena
2½ spsk. Koldt vand
4 – 5 gulerødder
200g sukker ærter
200g blomkål, i små buketter
Steg nuggets efter anvisning på posen, jeg giver dem en tur i
Fritøsen til de er gyldne og sprøde,
Kom brun farin, tomatketchup, æblecidereddike, soya sauce og
finthakket rød chili i en gryde
kog det op under omrøring. Rør maizena ud i koldt vand og
tilsæt blandingen
under forsat omrøring.
Kog saucen godt igennem og hæld den i en skål
Skær gulerødder i stave og (agurk kan også bruges) anret
dem sammen med
Blomkål i små buketter og sukker ærter skåret i mundrette stykker
Sæt gulerødder stave og blomkål i micro-ovnen, fuld effekt i 5 min.
Server nuggets med sur-sød sauce og sprøde grøntsager og
evt. friskkogte ris.
Det er tid til servering.
Dagens tallerken, Kylling nuggets med sur-sød sauce og
sprøde grøntsager,Velbekomme
Mange glade madhilsner
John
Skriv et svar