Helstegte skrubbe er nemme at tilberede og som regel billiger end rødspætter.
Her får de lidt mod-spil af æbler og karry i denne ret.
Køkkenet kalder
Ingredienser: (2 pers.)
1 stk. porre
2 stk. æbler
75g bacon, slicet
2 stk. gulerod
Salt og peber
2 stk. skrubber
50g rugmel
2 – 3 tsk. karry
25g flydende fedtstof
Tilbehør:
Ris eller kartofler
Start med at rense poren og skær den i tynde ringe på skrå
Vask eller skræl æblerne og skær dem i terninger
Vask kartoflerne og skræl gulerødder,
Skær baconskiverne i strimler og svits dem på en varm pande
Tilsæt porre og æbler og steg under omrøring i ca. 5 – 10 min.
Drys 1 tsk. karry over blandingen
Smag til med salt og peber
Damp kartofler og gulerødder i micro-ovnen i ca. 6 – 7 min.
på højeste effekt.
Vend de rensede skrubber i mel, som er blandet med 2 tsk. karry,
salt og peber
Steg dem på panden med flydende fedtstof/olie i ca. 4- 5 min. på hver side.
Start med at stege på den mørke side af fisken, ved middel varme
Anret med fisken på en tallerken og garnituren ved siden af.
Det er tid til servering.
Dagens tallerken, Karrystegt skrubbe med æble/porre garniture og sprødstegt bacon
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John
Skriv et svar