Du spiser jo selvfølgelig ikke en hel kylling i airfryer uden tilbehør, og derfor har
jeg også lidt god inspiration med i ærmet til dig, så du kan få skabt den helt
perfekte ret og servering til gæster, familie, venner eller hvad det måtte være.
køkkenet kalder
Ingredienser:
1 stk. Kylling 1350 kg
3 spsk. soya
1 spsk. aromat
1 tsk. paprika
Peber
2 spsk. olie
1 bundt forårsløg
2-3 stykker citron græs
1 stk. icebergsalathoved
½ dl. fløde/mælk
½ spsk. sukker
Tilbehør:
Pomfritter og remoulade
mormorsalat
Start med at rense og skylle kyllingen indvendig, krydr med salt og peber
Rens forårsløg og citrongræs/citroner, buk det sammen og kom det ind i
kyllingen.
Bland soya, aromat, lidt peber og olie i en lille skål, pisk det godt
sammen læg kyllingen i en stor skål og fordel nu blandingen over og inde i
kyllingen skal marinere i blandingen natten over mindst 24 timer, tildækket
og på køl.
Tage ud af køleskabet og lægges i airfryeren på 185gr. i 25 min.
vendes og steger videre på 185gr. i 25 min.
varmen sættes op til 200gr. i 10min.
imens kyllingen steger, snitter du salaten groft
blander fløde/mælk, sukker
og lidt citronsaft pisk det godt sammen til det tykner lidt, hældes over salaten
lige inden serveringen
Når kyllingen er stegt færdig, tages den ud og ligger i 5 – 10 min. og trækker
før du skærer den i 2 halvdele, klar til servering
Pomfritter tilberedes ifølge anvisning på posen.
er nu klar til servering.
Dagens tallerken, Helstegt kylling i airfryer med pomfritter, og mormorsalat
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John
Skriv et svar