• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Gubbrøra

24. januar 2020 by John Frøslev Skriv kommentar

Opskriften Gubbrøra er en rigtig Svensk klassiker til Påske, men som
faktisk er godt hele året.
Perfekt til både påskebordet, sommerfesten eller helt enkelt når du
har gæster til frokost eller som en lille forret til middagen.

køkkenet kalder

Ingredienser: (4 pers.)
2 stk. hårdkogte æg
3 stk. kartofler, mellemstore og kogte
100g ansjosfileter
2 spsk. Kalles kaviar
2 spsk. ørredrogn
2 spsk. purløg, fintsnittet
2 spsk. dild, finthakket
3 – 4 spsk. creme fraiche
3 – 4 spsk. mayonnaise

Start med at pille æggene og hak dem i små tern
skær de kogte kartofler i helt små tern ½x½x½ cm.
snit purløg og hak dild
skær ansjoserne i ganske små stykker

Bland alle ingredienserne sammen og

smag til med salt og peber
Nyd gubbrøran på et tykke knækbrød eller trekantet rugbrød
Det er tid til servering

Dages smørrebrød, Gubbrøra med ørredrogn og rød skovsyre,
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Diverse

Previous Post: « Cremet Grønsagssuppe
Next Post: Biff Rydberg »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2025 on the Foodie Pro Theme