Opskriften Gubbrøra er en rigtig Svensk klassiker til Påske, men som
faktisk er godt hele året.
Perfekt til både påskebordet, sommerfesten eller helt enkelt når du
har gæster til frokost eller som en lille forret til middagen.
køkkenet kalder
Ingredienser: (4 pers.)
2 stk. hårdkogte æg
3 stk. kartofler, mellemstore og kogte
100g ansjosfileter
2 spsk. Kalles kaviar
2 spsk. ørredrogn
2 spsk. purløg, fintsnittet
2 spsk. dild, finthakket
3 – 4 spsk. creme fraiche
3 – 4 spsk. mayonnaise
Start med at pille æggene og hak dem i små tern
skær de kogte kartofler i helt små tern ½x½x½ cm.
snit purløg og hak dild
skær ansjoserne i ganske små stykker
Bland alle ingredienserne sammen og
smag til med salt og peber
Nyd gubbrøran på et tykke knækbrød eller trekantet rugbrød
Det er tid til servering
Dages smørrebrød, Gubbrøra med ørredrogn og rød skovsyre,
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John
Skriv et svar