En nem og hurtig middagsret, som giver en god mætheds-fornemmelse, selv
børnene kan være med i køkkenet og de vil elske det.
køkkenet kalder.
Ingredienser: (4 pers.)
6 dl. Makaroni eller suppehorn
140g bacon i tern
3 stk. æg
150g gratineringsost
Peber
½ tsk. salt
Start med at tænde ovnen på 225gr. alm. Ovn
kog makaronierne som angivet på pakken, bræk dem evt. i mindre stykker
men giv dem lidt mindre kogetid end der står på pakken f.eks. 3 min. da
de også skal i ovnen. Tilsæt 1 spsk. Olie til kogevandet, så pastaen ikke klister sammen.
Steg baconternene ved ret høj varme, til de har fået farve ca. 3 min.
hæld makaronierne til afdrypning i et dørslag, hæld derefter over i
et smurt ildfast fad.
Læg det stegte bacon på en tallerken med fedtsugende papir.
pisk æg, mælk, revet ost, peber og salt sammen i en skål.
Bland det stegte bacon med de kogte makaronier i fadet,
og hæld æggeblandingen over.
Sørg for, at osten, som er i æggeblandingen, bliver jævnt fordelt i fadet
drys evt. med lidt revet ost på toppen.
Bag pastafadet midt i ovnen i ca. 25 min.
tag fadet ud og stil det på en rist og køle lidt af
det er tid til servering.
Dagenes tallerken, Gratineret pastafad med grovbolle, Velbekomme
Mange glade madhilsner
John
Skriv et svar