En frokostret som kaster minder tilbage til fortiden, hvem kan ikke huske
makrelmadderne fra barndommen, her i en lidt anden udgave, enkelt og
nem og med masser af smag
køkkenet kalder.
Ingredienser: (2 pers.)
1 rulle tærtedej
2 ds. Amanda Makrel i tomat
100g bønner, grønne
1 stk. porre
1 stk. rød peberfrugt
5 stk. æg
2½ dl. minimælk
salt og peber
Start med at rulle tærtedejen ud og kom den i en smurt tærteform ca.
24 cm. i diameter eller som jeg i portions tærteforme
Bønner, porre og peberfrugt snittes og fordeles i formene, sammen
med makrel i tomat.
Æg, mælk, salt og peber piskes sammen
og hældes ud over fyldet.
Bages ved 200gr, i ca. 40 minutter
Serveres med en grøn salat til.
det er tid til servering.
Dagens frokost tallerken, tærte med makrel i tomat og en grøn salat
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John
Skriv et svar