Fra det varme køkken, sæt en fyldig og krydret suppe på bordet til familien.
Suppen er meget nem at lave og kan også laves vegetarisk uden de krydrede
chorizopølser. Tilsæt evt. flere grøntsager efter smag.
køkkenet kalder
Ingredienser: (4 pers.)
250g chorizo
2 stk. løg
500g kartofler
400g gulerødder
1 stk. porrer
30g flydende fedtstof
1 spsk. mel
½ liter bouillon
¼ liter fløde
4 tsk. Vegeta
1 stk. ost med urter, Buko eller Philadelphia
1 bundt persille, hakket
salt og peber
Start med at skære chorizoen i skiver, rengør og skyl grøntsagerne
Hak løgene fint, skær kartoflerne i små tern, gulerødderne i skiver
og porren i ringe
Varm fedtstoffet i en gryde og steg chorizo skiverne i den
tilsæt løg terningerne og sauter let, drys med mel, tilsæt bouillon
under omrøring, bring det i kog. Tilsæt fløden og rør godt
tilsæt nu kartofler og gulerødder og kog over medium varme i ca.
12 min. Tilsæt porreringe og osten, fortsæt med at røre i suppen
indtil osten er smeltet, krydr med salt og peber.
server med et drys af hakket persille og et godt stykke brød.
det er tid til servering.
Dagens tallerken, Chorizosuppe med ost og grøntsager
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John
Skriv et svar