Burger(2 personer 4 stk.)
I dag skal det være lidt nemt, så den står på burger med hjemmelavet
burgerboller (opskrift på burgerboller, er et andet sted på siden)
Ingredienser:
500 g. oksekød, friskhakket og 10 – 12%
5 kiks, Digestive
½ tsk. Chili pulver
½ tsk. Cayenne peber
1 tsk. Oregano, tørret
½ tsk. Løgpulver
½ tsk. Hvidløgspulver
1 tsk. Paprika
2 tsk. Salt
Rigeligt med friskkværnet peber
1 æg
En sjat fløde, alt efter hvor meget farsen kan trække.
Bland alle ingredienserne og lad gerne farsen stå ca. en time på køl,
knus kiksene i farsen, tro mig det virker. Form 4 bøffer – husk at hakke
dem let med en kniv på hver side (hvis men ikke bruger en bøf former)
så de ikke krymper så meget.
Grill bøfferne på direkte varme eller steg dem i lidt olie på en grillpande.
Lige inden de er færdige ca. et par minutter kan du smide en skive af din
yndlingsost på (cheddar er meget fin og kan godt anbefales)
Så er det tid til at samle burgeren med det man nu kan li’, remoulade,
sennep og ketchup o.s.v. grøn salat efter årstiden.
Og med en hjemmelavet burgerbolle
hjemmelavet burgerboller
Dejligt nemt måltid og som smager af mere, det var
dagens tallerken, Burger på hjemmelavet burgerboller og
med årstidens salat, velbekomme.
Mange glade madhilsner
John
Anonym
Hej – vi lavede disse burger i går. De smagte vældig godt, brugte nu ikke chili, så den var kun krydret men ikke stærk. Det var Antons ide – da morfars bøf bare smager godt – han synes klart det var godt 🙂 Knus Pia
admin
Hej Pia,når man ikke er til så meget chili er det fint at tage det ud og der er jo frit slag. Brug det man kan li' så kan det ikke blive bedre og det er rigtigt de smager godt.
knus Far