Kog æggene i Princess airfryer ovn, æg-størrelse L
Læg æggene sammen med rundstykker fra fryseren på netpladen
Æggene skal ikke prikkes først, sættes ind i midten af ovnen
Sæt graderne på 160gr og 8 – 9 min. i tid, al efter pakkedatoen
Er æggene mindre, nedsættes tiden til 7 – 8min. og til hårdkogte æg
Er tiden 12 – 13 min.
Tag æg og brød ud af ovnen,
Læg æggene i koldt vand et øjeblik, så kogningen stopper
Nu er både brød og æg færdig på samme tid.
Det er tid til servering.
Dagens brunchs, Blødkogt æg og solsikkelapper, Velbekomme
Mange glade madhilsner
John
Janni Nielsen
Tak for en meget flot beskrivelse. Jeg venter på levering af en Princess skuffemodel. Kan opskriften også bruges i den?
John Frøslev
Hej Janni
Det vil jeg tro, systemet er det samme, men det kan godt være at tiden skal justeres lidt, men
Prøv dig frem. Hvis det kunne have din interesse så kan jeg introducere dig for en gruppe i FB
Min AirFryer og mig som omhandler skuffemodellen.
Mange hilsner
John
Kirsten Larsen
Jeg søger tilbehør til min Holms deli på 5 liter, men kan ikke finde noget der passer, det jeg finder er for stort til min Airfryer, er også lidt i tvivl om hvad str det er jeg skal bruge, skal lige siges er nybegynder. Vh. Kirsten
John Frøslev
Hej Kirsten
Jeg kender ikke så meget til Holms deli, men i følgende link er der tilbehør til 5 liter
https://shopping.coop.dk/vare/holms-deli-tilbehoer-til-airfryer-bageform,-pizzapande,-rist-og-grillspyd/5722000242864
og du vil kunne få meget glæde af gruppen Min Air fryer og Mig hvis du er på Facebook, så send mig en venneanmodning,
så vil jeg anbefale dig til gruppen.
Mange hilsner
John
KARIN FISKER
Hej-du skriver man skal bruge netpladen,men sådan en er der ikke i min airfryer.Den er på 2,5 l..Der er bare kurven-kan den bruges sådan?Og kan man bruge airfrypapir samtidig?
Mvh
Karin Fisker
John Frøslev
Hej Karin,
Det vil jeg umiddelbart tro, at du kan, jeg har ikke selv prøvet, men bare de får den samme temperatur så burde der ikke være noget forhindret til dette.
du behøver ikke at bruge papir samtidigt, det gør ikke nogen forskel, andet hvis der er et æg som revner på risten, det kan forekomme hvis æggene er meget
friske/nye, men det er sjældent det sker.
Nu vil jeg ønske dig held og lykke med det og god fornøjelse 🙂
Mange hilsner
John
Ellis jacobsen lien
Veldig bra
S Hansen
Har prøvet dette i to forskellige airfryere, og hver gang blev brødet tørt og ægget ujævnt tilberedt (en enkelt gang eksploderede det).
Har nu også svært ved at se fidusen, i hvert fald når man har induktionskogeplade. Jeg sætter gryden med vand og æg på, og så snart vandet koger (efter max et minut), sætter jeg køkkenuret til fire minutter for perfekt blødkogte æg.
Hertil brød, ofte i skiver fra fryseren, i brødristeren et par minutter.
Ellen Holst Nielsen
jeg syntes ikke jeg har let med at koge æg de ligner en plukket høne skindet sidder fast ..jeg giver dem 160 gradermaskine er en princes får 8 min.
John Frøslev
Hej Ellen,
Hvis det er blødkogte æg du skal lave hvor man kun lige fjerner toppen, så skeen kan gå ned i ægget, så er det den temperatur og tid jeg bruger og er perfekt hver gang,
dog har jeg været ude for at et æg er knækket under opvarmningen. Der kan være lidt forskel på hvor friske æggene er, læg mærke til på pakken hvor nye de er, jo nyere
æggene er skal tiden sættes op med 1 min. og har de nogle uger på bagen, skal tiden måske sættes ned, men prøv dig frem, det skal nok lykkedes
mange hilsner
John