• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Blinis Demidoff med cremefraiche, rødløg og kaviar

19. april 2020 by John Frøslev Skriv kommentar

Blinis Demidoff med cremefraiche, rødløg og kaviar er
traditionelle russiske blini, lavet med gærdej, som hæver
og derefter fortyndes med koldt eller varmt vand/mælk.
Opskriften stammer fra Karen Blixen’s “Barbettes gæstebud”

Køkkenet kalder

Ingredienser: (6 pers.)
6 spsk. rødløg, fint hakket
2 dl. creme fraiche 38%
100g kaviar
Boghvedeblinis:
180g hvedemel
60g boghvedemel
2 stk. æg, delte
1 tsk. salt
50g gær
2 dl. mælk
2 dl. creme fraiche 18%
2 spsk. raspolie
smør til stegning

Start med at dele æg i blomme og hvide
varm mælken op til 37 grader
opløs gæren i den lune mælk
rør alle ingredienser samme i en skål, på nær æg og hvider,
til en glat dej

Lad den hæve ved stuetemperatur i ca. 1 time

Rør æggeblommerne i dejen

Pisk hviderne stive og vend dem i dejen

Steg blinis dejen på en blinispande i smør, gyldne på begge sider

Server de lune blinis med cremefraiche, rødløg og kaviar

(kan fryses)
Så er det tid til servering.

Dagens tallerken, Blinis Demidoff med rødløg, creme fraiche
og kaviar, Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Forret

Previous Post: « Klatkager af risalamande
Next Post: Jødekager »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 on the Foodie Pro Theme