Med en wok er der lynhurtigt aftensmad på bordet. Udskift kødet med
kylling eller okse, hvis du foretrækker det.
køkkenet kalder
Ingredienser: (2 per.)
250g svinekød i strimler, f.eks. nakke eller bov
½ dl. Japansk soya, gerne Tamari
1 spsk. sesamolie
1 fed hvidløg
40g svesker
1 spsk. ingefær, frisk revet
½ dl. Vand
½ bundt forårsløg
½ dl. Cashewnødder ristede
200g nudler
Start med at skære kødet i stimler (hvis det ikke er gjort)
Og bland det med soya
lad det stå og trække, mens du ordner de andre ingredienser
varm wokken godt op og svits cashewnødderne i den varme tørre wok
et kort øjeblik, tages over på en tallerken
varm nu sesamolie op i en wok, og brun kødet ved høj varme, til det
tager farve
skær sveskerne i stimler, knus hvidløg i wokken og tilsæt de
strimlede svesker, steg i ca. 2 – 3 min.
Tilsæt ingefær og vand, rør rundt og lad koge 1 – 2 min.
skær forårsløgene i stimler, og drys dem og cashewnødderne
over, server med nudler.
Nudler tilberedes efter anvisning på
pakken
Det er tid til servering.
Dagens tallerken, Wok med svinekød i strimler, svesker, nudler og cashewnødder
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John
Skriv et svar