![](https://johnfmadblog.dk/wp-content/uploads/2024/09/DSC_0430k-56-18-430.jpg)
Skoven giver smag til gryden! Vælg passende vildtkød,
og krydr med enebær og timian.
køkkenet kalder
![](https://johnfmadblog.dk/wp-content/uploads/2024/09/DSC_0409k-56-18-409.jpg)
Ingredienser: (4 pers.)
600g vildtkød, udbenet
1 spsk. Smør
1 stk. kyllingefond tern
2 dl. Rødvin eller vand
5 stk. enebær, knuste
1 tsk. Timian, tørret
½ tsk. Peber, sort
250g perleløg
2 stk. pastinakker, i små stykker
3 stk. gulerødder, skåret i små stykker
evt. lidt maizena
2 dl. Creme fraiche
2 spsk. Ribsgele
1 spsk. Frisk timian, blød
1 tsk. Salt
1 tsk. Rochefort ost
30g tørrede skovsvampe
Tilbehør:
800g kartofler
Tyttebær syltetøj
chili chutney
Start med at skærer kødet i 3×3 cm. stykker.
![](https://johnfmadblog.dk/wp-content/uploads/2024/09/DSC_0412k-56-18-412.jpg)
Brun dem i fedtstoffet af flere omgange og kom dem i en gryde.
![](https://johnfmadblog.dk/wp-content/uploads/2024/09/DSC_0414k-56-18-414.jpg)
Tilsæt bouillonterning, rødvin/vand, krydderier, skovsvampe
![](https://johnfmadblog.dk/wp-content/uploads/2024/09/DSC_0415k-56-18-415.jpg)
og salt kog tildækket, til kødet er næsten mørt, 20-30 min.
![](https://johnfmadblog.dk/wp-content/uploads/2024/09/DSC_0416k-56-18-416.jpg)
Skær rodfrugter i mindre tern/skiver
kom løg og rodfrugter i gryden, bland creme fraiche i
![](https://johnfmadblog.dk/wp-content/uploads/2024/09/DSC_0417k-56-18-417.jpg)
og lad gryden koge til rodfrugterne er bløde, 15-20 min.
smag til med ribsgele, Rochefort ost, salt og peber og
drys med frisk timian.
det er tid til servering.
![](https://johnfmadblog.dk/wp-content/uploads/2024/09/DSC_0431k-56-18-431.jpg)
Dagens tallerken, Vildtgryde med rodfrugter, svampe og tyttebær
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John
Skriv et svar