
Skoven giver smag til gryden! Vælg passende vildtkød,
og krydr med enebær og timian.
køkkenet kalder

Ingredienser: (4 pers.)
600g vildtkød, udbenet
1 spsk. Smør
1 stk. kyllingefond tern
2 dl. Rødvin eller vand
5 stk. enebær, knuste
1 tsk. Timian, tørret
½ tsk. Peber, sort
250g perleløg
2 stk. pastinakker, i små stykker
3 stk. gulerødder, skåret i små stykker
evt. lidt maizena
2 dl. Creme fraiche
2 spsk. Ribsgele
1 spsk. Frisk timian, blød
1 tsk. Salt
1 tsk. Rochefort ost
30g tørrede skovsvampe
Tilbehør:
800g kartofler
Tyttebær syltetøj
chili chutney
Start med at skærer kødet i 3×3 cm. stykker.

Brun dem i fedtstoffet af flere omgange og kom dem i en gryde.

Tilsæt bouillonterning, rødvin/vand, krydderier, skovsvampe

og salt kog tildækket, til kødet er næsten mørt, 20-30 min.

Skær rodfrugter i mindre tern/skiver
kom løg og rodfrugter i gryden, bland creme fraiche i

og lad gryden koge til rodfrugterne er bløde, 15-20 min.
smag til med ribsgele, Rochefort ost, salt og peber og
drys med frisk timian.
det er tid til servering.

Dagens tallerken, Vildtgryde med rodfrugter, svampe og tyttebær
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John
Skriv et svar