Schnitzel skæres af inderlår, og er et meget magert stykke kød, som kræver kort
stegetid. Schnitzler bliver mere møre og saftige og stege svindet er mindre, når
du marinerer dem.
køkkenet kalder
Ingredienser: (2 pers.)
2 stk. skinkesnitzel
2 spsk. flydende fedtstof.
1 dl. soya
½ dl. olivenolie
½ tsk. ingefær
1 spsk. rosmarin, fisk og hakket
1 stk. æg
1 dl. mælk
¼ tsk. peber
½ tsk. salt
Start med marinaden og salaten:
bland ingredienserne til marinaden, læg kødet i,
og lad det marinerer i ca. 2 timer, vend det af og til
lav imens salaten efter eget valg.
Hæld marinaden fra, og aftør kødet, før det lægges
i æg krydderi blandingen af æg og mælk pisket sammen tilsat hakket rosmarin
og revet ingefær
Først i æggeblandingen
og derefter i rasp
på grillpanden eller en alm. pande, evt. med en anelse
fedtstof på. Steges 1½ – 2 min på hver side, vendes af og
til, så kødsaften ikke løber ud.
serveres med brasekartofler, kogte kartofler som er skåret ud i mindre stykker
Vendes på panden i lidt fedtstof, steger til de får en gylden overflade
krydres med salt og peber.
Serveres med en dejlig salat til. Det er tid til servering.
Dagens tallerken, Marineret skinkesnitzel med brasekartofler og salat
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John
Skriv et svar