• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Kyllingeoverlår på efterårsbund

12. januar 2018 by John Frøslev 3 kommentarer

Kyllingekød er kød fra kyllinger, dvs. fra unge høns og haner.  
Kyllingekød indeholder mange proteiner, vitaminer og mineraler.
Skinnet indeholder meget fedt. Kyllingernes slagtekroppe består
primært af bryst, vinger, lår og ben.  
Kyllingeoverlår er en smagfuld udskæring med sprødt skind.  
Køkkenet kalder.

Ingredienser(2 pers.)  
4 stk. kyllingeoverlår
1 spsk. Olivenolie
Salt og peber
200g kartofler, små og vaskede
1 – 2 stk.skalotteløg
100g cherrytomater
100g champignon eller østershatte
1 stk. rødløg
1 spsk. Basilikum, eller frisk hakket Oregano

Start med at tænde ovnen og sæt den på 200 gr.  
Kom overlårene i et ovnfast fad, pensl med lidt olie

Krydr med salt og peber  
Steg dem i ovnen i ca. 40 min.

Kog kartoflerne møre i let saltet vand  
Hæld vandet fra, og halver kartoflerne  
Pil skalotteløg, og hak det fint

Pil rødløg og skær det i fine både  
Halver cherrytomaterne  
Sauter skalotteløg og champignoner på panden ved middel
varme i 3 min.

Tilsæt kartofler, cherrytomater, rødløg og hakket basilikum

Steg grøntsagerne i yderlige 2 minutter  
Smag til med salt og peber  
Tid til servering.

Dagens tallerken, Kyllingeoverlår på efterårsbund,
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Fjerkræ Tags: Kyllingeoverlår på efterårsbund

Previous Post: « Bankekød
Next Post: Oksecuvettesteg stegt i ovn og med flødekartofler »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2025 on the Foodie Pro Theme