Lækre og nemme ovnbagte kyllingelår, vendt i sprød knas lavet af knuste cornflakes
med smag fra paprika og chili, dertil en lækker ærtesalat med groft brød.
Køkkenet kalder
Ingredienser: (2 – 3 pers.)
6 stk. kyllingeunderlår
1 stk. æg
2 dl. Cornflakes, gerne fuldkorn
1 tsk. paprika
¼ tsk. stødt chili
1 tsk. salt
peber
Ærtesalat:
300g ærter optøet
1 stk. Rødløg, finthakket
2½ dl. A38, eller lign.
1 spsk. Citronsaft
1 tsk. Akaciehonning
salt og peber
Start med kyllingelårene
fjern skinnet fra kyllingelårene
Pisk ægget sammen, kom cornflakes i en plastpose og knus dem groft
bland dem med paprika, chili, salt og peber
Vend kyllingelårene i æg og derefter i cornflakes
Læg lårene på en bageplade med bagepapir og steg dem ved 200gr.
midt i ovnen i 40 – 45 min., til de er gennemstegte
kyllingelår med knas kan serveres med f.eks. ærtesalat og groft brød.
Ærtesalat:
lad ærterne optø nogle timer, gerne i køleskab
rør A38-dressingen med citronsaft, honning og krydderier
smag dressingen til.
Vend løg og ærter i dressingen
Smag til, evt. med ekstra krydderi eller citronsaft
til ærtesalaten på køl til serveringen.
Det er tid til servering.
Dagens tallerken, Kyllingelår med knas, ærtesalat og groft brød
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John
Skriv et svar