
De her asiatiske kyllingelår med et twist fra Asien, smager ganske enkelt
helt fantastisk. Den lækre marinade af blandt andet soja og chilisauce
gør kødet utrolig mørt og smagfuldt. Med ingefær, og brun farin, der
giver en krydret/sødligt og fantastisk lækker smag.
køkkenet kalder

Ingredienser: (2 pers.)
4 stk. kyllingelår eller 2 stk. med overlår
1 stk. broccoli/ blomkål
2 stk. pastinak/ gulerod
Marinade:
1½ dl. Chilisauce, mild
½ dl. Soyasauce
½ dl. Sesamolie
2 stk. Lime
½ tsk. Dijonsennep
1 spsk. Ingefær, revet
½ tsk. sambal oelek
1 spsk. farin, brun
1 dl. Vand
½ bundt friske koriander eller timian
salt og peber
Start med at halver limefrugter, og steg dem hårdt på en

tør pande med frugtkødet nedad til de næsten er sorte.

lad dem afkøle og pres saften ud af dem.

hak koriander fint

Bland alle ingredienser sammen til en marinade. Læg kylling

og marinade i en frysepose, sættes på køl i minimum fra morgen

til aften.
læg den marinerede kylling i et ovnfast fad og steg dem i 25

min. ved 200gr. Skræl pastinakkerne og skær toppen af, kog

pastinakkerne hele i letsaltet vand i 3 min. tilsæt blomkålsbuketter

stænket med sesamolie og lad dem koge med i 5 min.
tag vandet fra og dryp med en anelse mere sesamolie samt
marinaden fra de færdige kyllingestykker.

serveres med pomfritter og salat.

det er tid til servering.

Dagens tallerken, Kyllingelår med et tvist fra Asien
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Skriv et svar