• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Kylling stroganoff med paprika

6. december 2023 by John Frøslev Skriv kommentar

En velsmagende gryderet er denne Kylling stroganoff med paprika. Det vi
kender er jo med mørt oksekød, men kylling kan sagtens bruges, prøv
selv og bliv overrasket.
Køkkenet kalder.

Ingredienser: (4 pers.)
400g kyllingfilét
100g bacon
2 stk. løg, gerne rød løg
250g champignoner
2 spsk. olivenolie
2 stk. peberfrugter gule, i strimler
½ dl. Tomatpuré
2 tsk. paprika, gerne lidt røget paprika
1 tsk. timian, tørret
1 tsk. sennep, dijon
1 stk. hønsebouillonterning
2 dl. Creme fraiche
1 dl. Piskefløde
2 dl. Vand
½ tsk. salt
½ tsk. sukker
½ tsk. peber, sort
4 dl. Ris

Start med at koge risene efter pakkens anvisning.
Skær kylling fileterne i strimler

og bacon i tern

pil løgene og skær dem i tynde både

Rens peberfrugten for kerner og skær dem i strimler

rens champignonerne, og skær dem i halve eller i skiver

Steg baconen let sprødt i en gryde med olie,

tilsæt kylling og brun det.

Tilsæt rødløg og champignoner, og steg videre

i 2 min. Krydr med paprika og timian, steg i yderligere i 1 min.

tilsæt sennep, bouillon og fløde til gryden, rør rundt, skru ned
 og lad retten simrer under låg i 15 min.

Rør cremefraiche i saucen, og smag til med sukker, salt og peber

skyl og hak persillen. Server Kylling Stroganoff med ris og
drys med persille.
det er tid til servering.

Dagens tallerken, Kylling stroganoff med paprika og brune ris
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Fjerkræ

Previous Post: « Kalveschnitzel i tomatsauce med spaghetti
Next Post: Semifreddo al croccante di mandorle (Isdessert med mandelkrokant) »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2025 on the Foodie Pro Theme