En velsmagende gryderet er denne Kylling stroganoff med paprika. Det vi
kender er jo med mørt oksekød, men kylling kan sagtens bruges, prøv
selv og bliv overrasket.
Køkkenet kalder.
Ingredienser: (4 pers.)
400g kyllingfilét
100g bacon
2 stk. løg, gerne rød løg
250g champignoner
2 spsk. olivenolie
2 stk. peberfrugter gule, i strimler
½ dl. Tomatpuré
2 tsk. paprika, gerne lidt røget paprika
1 tsk. timian, tørret
1 tsk. sennep, dijon
1 stk. hønsebouillonterning
2 dl. Creme fraiche
1 dl. Piskefløde
2 dl. Vand
½ tsk. salt
½ tsk. sukker
½ tsk. peber, sort
4 dl. Ris
Start med at koge risene efter pakkens anvisning.
Skær kylling fileterne i strimler
og bacon i tern
pil løgene og skær dem i tynde både
Rens peberfrugten for kerner og skær dem i strimler
rens champignonerne, og skær dem i halve eller i skiver
Steg baconen let sprødt i en gryde med olie,
tilsæt kylling og brun det.
Tilsæt rødløg og champignoner, og steg videre
i 2 min. Krydr med paprika og timian, steg i yderligere i 1 min.
tilsæt sennep, bouillon og fløde til gryden, rør rundt, skru ned
og lad retten simrer under låg i 15 min.
Rør cremefraiche i saucen, og smag til med sukker, salt og peber
skyl og hak persillen. Server Kylling Stroganoff med ris og
drys med persille.
det er tid til servering.
Dagens tallerken, Kylling stroganoff med paprika og brune ris
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John
Skriv et svar