• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Kold Fraichesuppe og hvidløgsbruschetta med filet

11. juli 2019 by John Frøslev Skriv kommentar

På en varm sommerdag med vandet skvulpende og benene, så er en
læskende frisk kold suppe med sprøde broschettaer lige sagen.
Bruschetta er an antipasto fra Italien bestående af grillet brød der
gnides med hvidløg, toppes med olivenolie og salt.

køkkenet kalder.

Ingredienser: (2-4 pers.)
3 dl. fraiche 9%
½ liter grøntsagsbouillon, kold
3/4 tsk. groft salt og friskkværnet peber
1 stk. agurk, i små tern
100g radiser, i små tern
200g cherrytomater, i små tern
4 skiver grovbrød
1 stk. hvidløg, pillet
1 spsk. olivenolie
200g røget svinefilet i tynde skiver
½ stk. agurk i skiver
1 dl. purløg, fintklippet

Start med at vende fraiche, bouillon, salt og peber sammen

Skær agurk, tomater og radiser i små tern

Bland agurk, radiser og tomater
kom halvdelen af grønsagsblandingen i suppen

Gem resten til pynt
Stil suppen tildækket i køleskab i mindst ½ time
Smag til.
Hak purløg og skær agurken i skiver

Sæt en bageplade til opvarmning i ovnen 225 gr.
læg brødskiverne på et stykke bagepapir og træk
det over på den varme plade
Rist brødet midt i ovnen, ca. 5 min.
Flæk hvidløget og gnid det på de ristede brødskiver

Dryp olie på brødet og fordel filet, agurk og halvdelen
af den klippede purløg
Server den kolde fraichesuppe sammen med grønsagsblandingen
resten af purløg drysset og de lune bruschetta

Dagens tallerken, Kold fraichesuppe og hvidløgsbruschetta med filet,
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Suppe

Previous Post: « Omelet med spinatsalat og yogurtdressing
Next Post: Grønsaltede Sild »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2025 on the Foodie Pro Theme