En anderledes kødsauce til spaghettien med en kraftig smag, med tilsætning
af et kraftig grøntsagskrydderi Vegeta, som er helt uundværligt i køkkenet
til sammenkogte retter.
køkkenet kalder
Ingredienser: (4 pers.)
500g hakket oksekød
2 stk. rødløg
2 fed hvidløg
1 spsk. flydende fedtstof til stegning
3 spsk. balsamico, rød
2 spsk. kinesisk soya
4 spsk. sennep, groft
1 stk. oksebouillon terning
2 dl. Vand
2 tsk. allehånde, stødt
sort peber, friskkværnet
½ tsk. salt
3 tsk. vegeta
2 dl. Cremefraiche 18%
Tilbehør:
hakket persille
pasta
evt. broccoli
Start med at pille løgene og skær dem i tynde skiver
pil hvidløgene og hak dem fint
steg løg og hvidløg i fedtstof på en varm pande
tilsæt det hakkede kød, lad det stege til det smuldrer
og har taget farve, kom det hele i en lille gryde
tilsæt balsamico, soya, sennep, bouillonterning, vand
allehånde, salt og peber, kog ca. 10 min. rør cremefraiche i
og bring det i kog.
Kog spaghettien al dente ca. 8min. i let saltet kogende vand
tilsæt 2 spsk. olie og rør rundt i spaghettien
hæld den i et dørslag og lad spaghettien dryppe af
Serveres med et drys hakket persille over, og med evt. broccoli
det er tid til servering.
Dagens tallerken, Spaghetti og kødsauce med allehånde
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John
Skriv et svar