Østens krydderier præger denne farsgratin, men mild og lækker, med tilbehøret
får du en udsøgt smagsoplevelse.
køkkenet kalder
Ingredienser: ( 3-4 pers.)
500g oksekød, kyllingkød, lammekød hakket
1 stk. løg
1 spsk. olie
1 skiv hvidt brød
½ dl. vand
½ spsk. rosiner
1 – 1½ spsk. eddike
1 spsk. abrikosmarmelade
1 spsk. mangochutney, stærk
1 spsk. karry
½ spsk. salt
friskkværnet peber
2 stk. æg
1½ dl. mælk
Tilbehør:
ris
kinakål i strimler
banan i skiver
agurk
mangochutney
Start med at sætte ovnen på 200gr.
pil løg og hak dem fint.
brun kød og løg i olie i en gryde.
Smuldr brødet i stykker og rør det med vand
hæld blandingen i gryden, tilsæt rosiner, eddike
marmelade, chutney, karry, salt og peber.
Fordel farsen i et smurt ovnfast fad,
pisk æg og mælk sammen, og hæld det over farsen.
Tilbered det midt i ovnen ca. 40 min. til æggemassen
er stivnet og fået farve
server gratinen med tilbehør.
Det er tid til servering
Dagens tallerken, Indisk Farsgratin med brune ris og tilbehør
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John
Skriv et svar