Grøntsager vendt i karry, er det perfekte tilbehør til en god
hakkebøf, og med små nye kartofler eller et godt stykke
hjemmebagt brød til, så er lykke gjort
Køkkenet kalder
Ingredienser: (2 pers.)
300g hvidkål
300g gulerødder
100g ærter, fine
1 stk. porre, lille
1 stk. rødløg, lille
1 tsk. flydende fedtstof
1 tsk. karry efter smag
1 dl. Vand
Salt og peber
500g Oksefars
Start med at snitte hvidkålen fint
Skær gulerødderne i tynde stave
Snit porren fint
Skær rødløget i tynde både
Varm fedtstoffet op, og brænd karryen af
Tilsæt grøntsagerne, uden ærter og svits i 2 – 3 min.
Tilsæt vand, salt, peber og lad det simre i ca. 5 min.
Tilsæt ærterne til sidst
Smag retten til, server grøntsagerne til f.eks. steg eller dampet fisk
med kartofler eller brød.
Form fire bøffer af farsen, krydr med salt og peber på begge sider
Steg dem på en moderat varm pande i lidt olie
På begge sider, ca. 3 min. på hver side
Det er tid til servering.
Dagens tallerken, Hakkebøf med Karrygrøntsager med brød
Velbekomme
Mange glade madhilsner
John
Skriv et svar