For alle os, der elsker æg og bacon, er her en lille opskrift til brunchen
eller morgenmaden
Avocadotræet er et lille, stedsegrønt træ med en kroget vækstform.
Frugten er vitaminrig og meget rig på umættede fedtsyrer.
Ordet avocado kommer fra det indianske sprog, Nahuatl
Køkkenet kalder
Ingredienser: (2 pers.)
1 stk. avocado
2 stk. æg
3 skiver bacon, sliced
salt og peber
Start med at skære avocadoen over på langs
Fjern stenen og udhul en fordybning i hver avocado halvdel
Pak avocado stykkerne ind i alufolie, lad toppen være udækket
Slå et æg ud, i hver fordybning af avocadoen
Læg eventuelt begge æg i en skål og brug en ske til at fylde avocadoerne
Skær baconet ud i små tern
Drys dem oven på avocadoen med ægget i
krydr med salt og peber
sættes i ovnen ved middel varme 200 gr. i 15 – 20 min.
Du kan serverer den himmelske avocado, med æg og bacon, som
morgenmad til dig selv og en du holder af.
Så er der serveret
Dagens tallerken, Avocado med æg og bacon, Velbekomme
Mange glade madhilsner
John
Skriv et svar