• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold

  • Forside
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
      • Okse
      • Gris
      • Fjerkræ
      • Fisk
      • Suppe
      • Grød
    • Dessert
    • Gæstemiddag
    • Grill retter
  • Brød og kager
    • Bagværk
    • Pizza
    • Syltning
    • Tilbehør
    • Diverse
  • Diabetes 2
    • Min type 2
    • Morgen
    • Frokost
    • Aften
    • Mellemmåltid
  • Om mig

Avocado med æg

3. august 2019 by John Frøslev Skriv kommentar

For alle os, der elsker æg og bacon, er her en lille opskrift til brunchen
eller morgenmaden
Avocadotræet er et lille, stedsegrønt træ med en kroget vækstform.
Frugten er vitaminrig og meget rig på umættede fedtsyrer.
Ordet avocado kommer fra det indianske sprog, Nahuatl
Køkkenet kalder

Ingredienser: (2 pers.)
1 stk. avocado
2 stk. æg
3 skiver bacon, sliced
salt og peber
Start med at skære avocadoen over på langs

Fjern stenen og udhul en fordybning i hver avocado halvdel

Pak avocado stykkerne ind i alufolie, lad toppen være udækket

Slå et æg ud, i hver fordybning af avocadoen

Læg eventuelt begge æg i en skål og brug en ske til at fylde avocadoerne
Skær baconet ud i små tern

Drys dem oven på avocadoen med ægget i
krydr med salt og peber
sættes i ovnen ved middel varme 200 gr. i 15 – 20 min.

Du kan serverer den himmelske avocado, med æg og bacon, som
morgenmad til dig selv og en du holder af.
Så er der serveret

Dagens tallerken, Avocado med æg og bacon, Velbekomme
Mange glade madhilsner
John

Print opskrift

Skrevet i: Diverse

Previous Post: « Leverpølse
Next Post: Dauphine kartofler »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2025 on the Foodie Pro Theme