Fra d. 20 – 26 maj
MANDAG:
TIRSDAG:
Biksemad med spejlæg og rødbeder
ONSDAG:
Kong Frederiks livret med hakket æg, løg og rødbeder
TORSDAG:
Fisk
FREDAG:
Braiseret svinekæber i æblemost med knuste kartofler
LØRDAG:
Boston Beuf med spejlæg, benfri sild og pomfritter
SØNDAG:
Ribbensteg med bagte løg, æbler og figner
Vi er næsten halvvejs inde i det nye år, forårsmånederne er begyndt med en temperatur på plus grader Også en skøn tid med simmer mad i gryderne.
Vejret bliver så småt varmere, grillen bliver trukket frem og rengjort så den kan bruges i løbet af foråret, ved særlige lejligheder.
Vi er indenfor i køkkenet. Foråret byder på sidste grøntsager til suppe, og vi give os i kast med naturens efterårsgaver, såsom kål, æbler, rodfrugter og de skønne farver, der snart breder sig i landskabet.
Indenfor i det trygge varme køkken, tilberedes der over det ganske land, mange skønne måltider til familie og venner. Inspirationen til det kan være mange, hvad enten man kigger på de mange blogs med opskrifter, eller måske skal det være kager i “Nanas Kageri” eller i “Frk. Jensens kogebog”, så er det dig, der har fremstillet retten med mulighed for dit personlige præg på retten, og dig der skal høste roserne for måltidet.
Er der noget skønnere, end at stå i køkkenet og tilberede et lækkert måltid og se, haven forandrer sig nu hvor foråret sætter ind, og varmen kommer tilbage.
Nu er der kun at nyde forårsmånederne og det sidste udbyttet fra træer og jord, lige om lidt, er det tid til at så og plante, men derfor kan man jo godt stå og drømme om sol og varm i det thailandske og vietnamesiske køkken. Med velsmagende retter, hurtigt og nemt, til en travl hverdag.
Vi ses i køkkenet og rigtig god fornøjelse. 3 Accent 2;\